Geen categorie

Ambassadeurs uit 30 landen bezoeken Rijksmuseum Twenthe

0 0
Read Time:44 Second

Ambassadeurs van dertig landen kwamen afgelopen zaterdag naar Enschede. Op uitnodiging van hun Italiaanse collega bezochten ze daar de tentoonstelling In het hart van de Renaissance in Rijksmuseum Twenthe.

De ambassadeurs krijgen een rondleiding door de tentoonstelling.

De expositie bestaat uit topstukken uit Pinacoteca Tosio Martinengo in het Italiaanse Brescia. Ambassadeur Andrea Perugini was er zo enthousiast over dat hij vond dat zijn collega’s in Nederland die ook moesten zien.

Onder de aanwezigen waren de ambassadeurs van de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Oostenrijk en Vaticaanstad. “Van iedereen kregen we complimenten en men was aangenaam verrast over de regio Enschede en de Twentse gastvrijheid”, laat de woordvoerster van het museum weten.

De Italiaanse ambassadeur organiseert inmiddels een nieuwe groepsreis vanuit Den Haag (zonder ambassadeurs ditmaal). “Hij is wellicht nog het enthousiast van allemaal.”

Zie ook: Fantastische tentoonstelling over Italiaanse renaissance

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share