Geen categorie

Literatuur en kunst komen samen tijdens Haarlemse Lente

0 0
Read Time:53 Second

Nieuws

Gaan literatuur en beeldende kunst samen? Dat blijkt morgen in Haarlem. Jonge, debuterende schrijvers dragen dan verspreid over de stad tussen kunstwerken voor uit hun eigen werk.

De Utrechtse literaire organisatie Mooie Woorden stelde een gratis literaire performanceroute samen, waar een ieder zich bij aan kan sluiten. De deelnemende schrijvers lezen op zaal voor in onder meer het historische Teylers Museum of in de intieme, huiselijke sfeer van kunstenaarsinitiatief de-Passages. De route begint om 14 uur in Museum het Dolhuys, en duurt tot 17 uur.

Het Boekenweekgeschenk van 2016.
Het Boekenweekgeschenk van 2016.

De dag had niet beter gekozen kunnen worden. Zondag is de laatste dag van de Boekenweek én de dag waarop bezitters van het Boekenweekgeschenk gratis met de trein kunnen reizen. Zolang ze die bij zich hebben natuurlijk. En dus ook naar Haarlem.

De literaire performanceroute is onderdeel van Haarlemse Lente, dat dit weekend zijn vijfde editie beleeft. Het evenement viert de lente en laat zien wat Haarlem zoal in huis heeft op het gebied van kunst.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share