Geen categorie

Museumkaart krijgt pasfoto

0 0
Read Time:54 Second

Nieuws

De Museumkaart gaat veranderen. Er zijn vanaf nu 3 verschillende kaarten: één voor volwassenen; één voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar en één voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op de Museumkaarten voor volwassenen en jongeren staat straks een pasfoto, zodat houders hem niet meer kunnen uitlenen aan anderen. Dit gebeurt nu nog wel. Op de kaart voor kinderen tot en met 12 staat een afbeelding van Tikkit, de mascotte van Museumkids.nl.

Musea verkopen voortaan alleen nog maar tijdelijke kaarten die 31 dagen geldig zijn. Wie zijn of haar kaart registreert op de website www.museumkaart.nl krijgt een persoonlijke kaart met foto (of afbeelding van Tikkit).

De nieuwe Museumkaart voor volwassenen.
De nieuwe Museumkaart voor volwassenen.

Bestaande kaarthouders kunnen zich ook registreren en ontvangen de Museumkaart met pasfoto als hun huidige kaart verloopt. Museumkaarthouders kunnen hun gegevens online beheren en hun bezoeken zien via Mijn Museumkaart.

De Museumkaart bestaat 35 jaar en biedt gratis toegang tot ruim 400 museum in Nederland. Inmiddels zijn er 1,2 miljoen kaarthouders.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share