Geen categorie

Grote musea Brussel gesloten

0 0
Read Time:29 Second

Nieuws

De verhoging van het terreurdreigingsniveau naar 4 in Brussel heeft ook gevolgen voor de vier grote musea in de Belgische hoofdstad. Die blijven vandaag gesloten en wellicht daarna ook nog enige tijd.

Het gaat om het Museum van Natuurwetenschappen, de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Die laatste groep omvat onder meer het Oldmasters Museum en het Magritte Museum. Volgens het Nieuwsblad blijven de musea dicht tot  zeker 27 november.

 

Foto: Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Foto: Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share