Geen categorie

Rijksmuseum open tot 23 uur

0 0
Read Time:41 Second

Nieuws

Het Rijksmuseum is vandaag, morgen en overmorgen (14, 15 en 16 mei) geopend tot maar liefst 23 uur. Het museum wil met deze extra lange openstelling zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven de succesvolle tentoonstelling Late Rembrandt te bezoeken.

Foto: Studio Gemini.
Foto: Studio Gemini.

 

Late Rembrandt biedt met negentig schilderijen, tekeningen en prenten een uitgebreid overzicht van het werk van Rembrandt van Rijn tussen circa 1652 en zijn dood in 1669. De tentoonstelling is gemaakt in samenwerking met de National Gallery Londen, waar ze tot en met 18 januari veel succes oogstte. De schilderijen en tekeningen komen uit musea en particuliere collecties uit Europa en de Verenigde Staten.

Inmiddels trok de expositie ruim 280.000 bezoekers. Late Rembrandt duurt nog tot en met komende zondag, 17 mei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share