Geen categorie

Expositie Game of Thrones terug naar Nederland

0 0
Read Time:57 Second

Nieuws

De expositie over Game of Thrones keer terug naar Nederland. Dat meldde betaalzender HBO vandaag op Twitter. De tentoonstelling deed in mei 2013 al kort Amsterdam aan en was daar een groot succes. In de Posthoornkerk werd ze in een periode van zeven dagen bezocht door 21.353 mensen.

Foto: HBO.

 

De expositie bood fans van de serie de kans om meer dan zeventig voorwerpen uit de eerste twee seizoenen en een selectie uit het derde seizoen te bekijken. Bezoekers konden zich laten fotograferen op een replica van de IJzeren Troon. Exclusief voor de Nederlandse expositie werd ook de felrode jurk van Melisandre, gespeeld door Carice van Houten, getoond.

Of de expositie ditmaal ook objecten van Van Houten en/of Michiel Huisman, de andere Nederlandse Game of Thrones-acteur bevat, is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk waar en wanneer de tentoonstelling te zien zal zijn.

In Nederland wordt Game of Thrones uitgezonden door betaalzender HBO, die de populaire serie ook produceert. De fantasyserie verhaalt over de strijd tussen adellijke families op het mythische continent Westeros.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share