Geen categorie

Kunstenaar zoekt naald in hooiberg

0 0
Read Time:35 Second

Nieuws

Zoeken naar een naald in een hooiberg … kent u die uitdrukking? De Italiaanse kunstenaar Sven Sachsalber (1987) wel en hij neemt die wel heel letterlijk. Vandaag en morgen zoekt hij in het Parijse museum Palais de Tokyo naar een echte naald in een echte hooiberg.

De performance duurt twee dagen, maar volgens het museum zou het wel eens langer kunnen duren voordat de naald is gevonden. Wat er gebeurt als de kunstenaar na 48 uur het minuscule voorwerp nog niet boven water heeft gekregen, is niet bekend.

Sachsalber is performancekunstenaar. Hij zat ook al eens 24 uur met een koe in een kamer.

Sven Sachsalber.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share