Geen categorie

Museumnacht Amsterdam verkoopt recordaantal kaarten

0 0
Read Time:49 Second

Nieuws

De Museumnacht van Amsterdam is voor de negende keer op rij uitverkocht. Dit jaar zijn er 32.000 kaarten verkocht, tweeduizend meer dan vorig jaar.

Dat het evenement ook met extra kaarten al is uitverkocht, is niet heel vreemd gezien de aandacht die de Museumnacht de afgelopen tijd heeft gekregen. De promotiecampagne onder de titel Art Sells valt namelijk niet bij iedereen in de smaak. De posters tonen schaars geklede dames (en heren). Menigeen vraagt zich wat die met musea te maken hebben.

De vijftiende editie van de Amsterdamse Museumnacht vindt plaats op zaterdag 1 november tussen 19 en 2 uur. Meer dan 50 culturele instellingen open hun deuren en bieden een speciale programmering, gericht op een jong publiek. Dit jaar reikt de organisatie voor het eerst de N8 Sokkels uit, twee geldprijzen van in totaal 30.000 euro voor de musea met het beste project voor innovatieve jongerenprogrammering.

Campagneposters van Museumnacht Amsterdam.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share