Geen categorie

Museumnacht Rotterdam gaat toch door

0 0
Read Time:42 Second

Nieuws

De Rotterdamse Museumnacht op 7 maart 2015 gaat tóch door. Dit hebben de musea aan het Museumpark vandaag bekendgemaakt. Afgelopen maandag liet Stichting Rotterdamse Museumnacht nog weten dat het doek was gevallen voor het culturele evenement.

De stichting trok de stekker eruit omdat de musea aan het Museumpark hadden aangegeven dat ze gratis toegankelijk wilden zijn tijdens het evenement. De stichting zou daardoor vermoedelijk minder kaarten verkopen.

De instellingen aan het Museumpark (Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Chabot Museum, ARMINIUS, Kunsthal Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen, ZERP Galerie, Aboriginal Art Gallery, PHOEBUS Rotterdam, Galerie Christian Ouwens, RAM galerie en Goethe-Institut) zijn op de avond van 7 maart 2015 in elk geval gratis te bezoeken van 20 tot 23 uur. De komende weken moet blijken of de overige culturele instellingen in Rotterdam zich zullen aansluiten bij deze doorstart.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share