Geen categorie

Win kunstwerk van Lego

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Nieuws

Bezoekers van de tentoonstelling The Art of the Brick in Amsterdam EXPO kunnen een kunstwerk van Lego winnen. Daarvoor moeten ze meedoen aan een loterij. De opbrengst daaruit gaat naar het Nationaal Fonds Kinderhulp en naar Nathan Sawaya’s Art Revolution Foundation.

Enkele sculpturen op de expositie The Art of the Brick in Amsterdam EXPO.

Het publiek kon tot en met 7 mei een Nederlands icoon nomineren dat de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya vervolgens in Lego zou vereeuwigen. Uit de vele inzendingen koos deze voor het kussende Delftsblauwe koppeltje. Momenteel werkt in zijn atelier in Los Angeles aan het Delftsblauwe Legokunstwerk. Begin augustus wordt het aan de tentoonstelling in Amsterdam EXPO toegevoegd. Na de expositie mag de winnaar van de loterij het werk mee naar huis nemen.

De loten kosten € 2,50 per stuk en zijn van 10 juli tot en met 8 september verkrijgbaar aan de kassa van Amsterdam EXPO en in de EXPO Shop. De trekking vindt plaats op 9 september, enkele dagen voordat de expositie sluit.

Op de tentoonstelling The Art of the Brick zijn 75 kunstwerken te zien. Sawaya gebruikte daar ruim een miljoen Legostenen voor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share