Geen categorie

Met elektrisch apparaat gratis naar Gemeentemuseum

0 0
Read Time:47 Second

Nieuws

Heb je nog niet meer werkende elektrische apparaten in huis én heb je één dezer dagen zin in een museumbezoek? Lever ze dan in bij het Gemeentemuseum in Den Haag en krijg als dank een vrijkaartje. Van 29 april tot en met 4 mei is het in het museum de Wecycle Wonderweek.

Het museum heeft de week georganiseerd in samenwerking met Stichting Wecycle, die zich bezighoudt met inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten. Wecycle en het Gemeentemuseum willen mensen bewust maken van de waarde van materialen. In het museum doen ze dat in de interactieve museumvleugel Wonderkamers.

“Wecycle ondersteunt het lesprogramma van Wonderkamers voor het basis- en voortgezet onderwijs”, aldus Benno Tempel, directeur van het Gemeentemuseum. “Hierin staat de waarde van materialen centraal en leren kinderen dat elektrische apparaten grondstoffen bevatten waarmee weer nieuwe producten kunnen worden gemaakt. Apart inleveren is daarom van groot belang en dat onderstrepen we door deze Wecycle Wonderweekte organiseren.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share