Geen categorie

Derde editie Raw Art Fair

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Nieuws

Raw Art Fair beleeft van 5 tot en met 9 februari haar derde editie. En voor de derde keer op rij vindt de kunstbeurs plaats op een andere locatie: ditmaal viel de keus op de Rotterdamse Cruise Terminal.

Raw Art Fair 2014, Bob Smit Gallery.

Galeriehouder Bob Smit is de initiatiefnemer van deze kunstbeurs, waar voornamelijk jonge en opkomende galeries en kunstenaars werk tonen. Dit jaar is er werk te zien van onder anderen Jorge Rodríguez-Gerada die onlangs de prijs voor de beste kunstinstallatie won met het grootste land-artportret ooit. De kunstenaar maakte in Belfast een kinderportret met 30.000 stokken, 2.000 ton aarde en 2.000 ton zand.

Volgens de organisatie onderscheidt Raw Art Fair zich van traditionele kunstbeurzen door zowel commerciële als niet commerciële activiteiten te combineren. “Waardoor er meer te beleven is en een breder publiek bereikt wordt.”

Het publiek weet de jonge beurs in elk geval te vinden. De eerste editie trok ruim 9.500 bezoekers en vorig jaar kwamen er 13.553 belangstellenden op de ‘rauwe’ kunst af. Naar verwachting gaat Raw Art Fair 2014 een bezoekersaantal van 18.000 overschrijden.

Raw Art Fair, 5 t/m 9 februari, in de Cruise Terminal, Wilhelminakade 699, Rotterdam. Openingstijden: woensdag: 15-22 uur, donderdag t/m zaterdag: 13-21 uur, zondag: 12-19 uur. Toegangsprijs: € 17,50.

De Digitale Kunstkrant mag twee kaarten voor 2 personen weggeven. Ga snel naar de Actiepagina en lees hoe je kans maakt op een vrijkaart.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share