Geen categorie

Mysterieuze, sierlijke dieren

0 0
Read Time:36 Second

Robby Bolleyn, Zebra abstract 1, courtesy Eduard Planting Gallery.

Expositie

Een zebra kijkt in de camera van de Belgische natuurfotograaf Robby Bolleyn. Het portret is een van de foto’s die hij maakte op zijn reizen door Tanzania. Een selectie is nu te zien in de Eduard Planting Gallery in Amsterdam.

Robby Bolleyn (1966) heeft gedurende meer dan vijftien jaar door Tanzania gereisd. Voor zijn fotoproject bracht hij met name in het Serengeti ecosysteem de Afrikaanse dierenwereld in beeld. Hij portretteerde cheeta’s, leeuwen, olifanten en zebra’s als mysterieuze, sierlijke dieren.

Under a dark sky – Natuurfotografie door Robby Bolleyn, t/m 21 december in Eduard Planting Gallery, Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share