Geen categorie

Museum Beelden aan Zee koopt werk Aron Demetz

0 0
Read Time:42 Second

Aron Demetz, Things in the mirror are closer than they appear, cederhout en sparrenhars. Foto: Galleria Ghetta.

Nieuws

Museum Beelden aan Zee heeft het werk Things in the mirror are closer than they appear van de Italiaanse kunstenaar Aron Demetz gekocht. De aankoop werd mogelijk gemaakt door de steun van de BankGiro Loterij.

Het werk van Aron Demetz (1972) is gericht op de menselijke figuur, op hedendaagse personages die bevroren of verlamd lijken in bizarre houdingen. In de afgelopen jaren heeft de kunstenaar zich vooral toegelegd op menselijke expressie. Door hars op de gezichten en bustes te verwerken geeft hij zijn beelden een nieuwe huid. De ‘aangetaste’ lichamen symboliseren pijn, gedachtes, diepe gevoelens.

Het nieuwe werk past volgens het museum goed binnen de collectie, waarin het mensbeeld centraal staat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share