Geen categorie

Centre Pompidou toont SP-poster

0 0
Read Time:39 Second

Nieuws

Wie een dezer maanden een bezoek brengt aan Centre Pompidou in Parijs, kan maar zo een verkiezingsposter van de SP tegenkomen. Het affiche met de tekst Een beter Nederland begint hier maakt deel uit van de collectie werken van het Nederlandse ontwerpbureau Thonik die het Franse museum heeft aangekocht. Een selectie is daar te zien tot eind dit jaar.

Zaaloverzicht in Centre Pompidou, met geheel links de SP-poster.

Centre Pompidou toont van Thonik ook affiches voor onder meer het Centraal Museum, en de Architectuur Biënnale in Venetië van 2008. Behalve posters zijn er ook grotere grafische ontwerpen te zien van Thonik, voor bijvoorbeeld Manifesta 2012  in Genk en voor de binnenplaats van Museum Boijmans Van Beuningen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share