Geen categorie

Kleur en overdaad

0 0
Read Time:44 Second

Louise te Poele, Christian van den Herik, 2012.

Expositie

Museum voor Moderne Kunst Arnhem (MMKA) toont foto’s van kunstenares en fotografe Louise te Poele (1984). Ze maakte deze in opdracht van de laatste lichting afgestudeerden aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, richting Fashion Design.

Te Poele was in 2003 zelf ook student op de afdeling Fashion Design van ArtEZ maar stapte na het eerste jaar over naar Fine Art. Ze viel bij haar medestudenten en docenten op door haar uitgesproken fotografie. In 2007 werd zij voor het eerst gevraagd om de eindexamenkandidaten van de Fashion afdeling te portretteren. Inmiddels is het een jaarlijks terugkerend ritueel geworden. Het thema van Serie 7, jaargang 2013 is kleur en overdaad.

Louise te Poele, Serie 7, t/m 22 september 2013 in Museum voor Moderne Kunst Arnhem

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share