Geen categorie

Affordable Art Fair verhuist naar Amsterdam-Noord

0 0
Read Time:46 Second

De Affordable Art Fair Amsterdam verhuist naar Amsterdam-Noord. De kunstbeurs voor betaalbare hedendaagse kunst vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 3 november in de Kromhouthal op bedrijventerrein De Overkant. Vorig jaar werd de beurs gehouden in Amsterdam-West, in de Gashouder op het Cultuurpark Westergasfabriek.

De Affordable Art Fair verhuist naar de Kromhouthal in Amsterdam-Noord (rechts).

De 150 meter lange Kromhouthal is een oude machinefabriek aan de IJ-oever. “Deze creatieve hotspot geeft een totaal nieuwe beleving aan de beurs en mogelijkheid om met andere creatieve instellingen samen te werken”, aldus beursdirecteur Sebastiaan van Kuijk. “Daarnaast is de Kromhouthal zeer goed te bereiken en biedt die ons de mogelijkheid om qua oppervlakte verder te groeien.”

Affordable Art Fair Amsterdam  beleeft dit najaar zijn achtste editie. De beurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De kunstwerken kosten maximaal 5.000 euro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share