Geen categorie

Gaultier brengt Kunsthal recordaantal bezoekers

0 0
Read Time:49 Second

Jean Paul Gaultier, Korset gedragen door Madonna. Foto Emil Larsson.

Met ruim 170.000 bezoekers uit binnen- en buitenland is The Fashion World of Jean Paul Gaultier de best bezochte tentoonstelling van Kunsthal Rotterdam van de afgelopen tien jaar. De expositie over de haute couture van Gaultier opende op 9 februari en sloot gisteren.

Het succes is volgens de Kunsthal mede te danken aan de talrijke initiatieven en samenwerkingen in en buiten Rotterdam. Vanaf de opening was Rotterdam in de ban van Jean Paul Gaultier. De stad zag blauwwit gestreept van Rotterdam Centraal tot aan de Euromast. Op topdagen stonden de rijen bij de Kunsthal tot op de Westzeedijk. Afgelopen weekend brachten 13.500 mensen nog een bezoek.

De Gaultier-tentoonstelling reist door naar het Architectuur- en designcentrum (Arkitektur- och designcentrum) in Stockholm. En later is ze nog te zien in het Brooklyn Museum in New York en het Barbican Centre in Londen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share