Geen categorie

Gratis naar het museum met Lidl

0 0
Read Time:46 Second

Klanten van supermarktketen Lidl kunnen op 1 en 2 juni gratis naar het museum. Bij een besteding van minimaal 10 euro aan boodschappen in een Nederlands filiaal ontvangen klanten een code op hun kassabon. Hiermee kunnen zij online een voucher voor het hele gezin aanvragen voor toegang tot een van de dertien deelnemende musea.

Lidl start de actie omdat het concern museumbezoek wil stimuleren. “Musea beheren ons cultureel en maatschappelijk erfgoed en zijn daarom van grote waarde”, aldus Lidl in het persbericht. “Het museum is dan ook een interessant en leuk dagje uit voor jong en oud.”

Kinderen kunnen het geselecteerde museum ontdekken met een speciale speurtocht. Bij vertrek ligt er voor hen een leuke verrassing van Lidl klaar. Iedereen die met een Lidl-voucher een bezoek brengt aan een museum maakt bovendien kans op prijzen, waaronder een Museumkaart voor het hele gezin. De hoofdprijs is een bezoek aan het Louvre in Parijs.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share