Geen categorie

Topstukken Rijksmuseum op de eettafel

0 0
Read Time:34 Second

Melk schenken uit een pak waarop een meisje staat dat melk schenkt. Dit is mogelijk dankzij een speciale Rijksmuseum-actie van de Albert Heijn. De supermarktketen heeft miljoenen literpakken melk, vla en yoghurt voorzien van een afbeelding van een topstuk uit de collectie van het museum dat komende zaterdag heropent.

Kunstwerken als Rembrandts Nachtwacht, Het melkmeisje van Vermeer, een zelfportret van Van Gogh, maar ook Dick Bruna’s Nijntje prijken straks op menig eettafel. Naast de afbeeldingen staan op de pakken ook een omschrijving van de werken en een raadsel.

Zes van de pakken zijn voorzien van een gekleurde Rijkszegel. Wie vier van deze zegels spaart, kan met 5 euro korting naar het Rijksmuseum.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share