Geen categorie

Renovatie Van Gogh Museum voltooid

0 0
Read Time:33 Second

De renovatie van het Van Gogh Museum is voltooid. De herinrichting van het nu nog lege museumgebouw is van start gegaan.

Foto: Martijn van den Dobbelsteen.

Het gehele museumgebouw heeft een grondige opfrisbeurt gekregen. De parketvloer is vernieuwd, plafonds zijn vervangen en muren en wanden zijn geverfd. Ook is het museum voorzien van een moderne klimaatinstallatie, waarmee per zaal het gewenste klimaat gereguleerd kan worden.

Het museum bestaat veertig jaar en heropent op 1 mei met de jubileumtentoonstelling Van Gogh aan het werk. Deze expositie is de afsluiting van zeven jaar onderzoek naar de werkwijze van Vincent van Gogh.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share