Geen categorie

Nachtwacht komt tot leven

0 0
Read Time:36 Second

Wat gebeurt er als figuren uit een beroemd schilderij tot leven komen in een winkelcentrum? Dat levert chaotische taferelen op, blijkt uit een filmpje dat ING gisteren op YouTube heeft gepubliceerd.

Still uit de film van ING.

In het korte filmpje wordt een zeventiende-eeuwse dief in kraag gevat door allerlei tijdgenoten. Dit tot verbazing van het nietsvermoedende winkelende publiek. Een deel van de personages vormt uiteindelijk een levende versie van Rembrandts Nachtwacht.

Met het filmpje promoot ING dat ze het als hoofdsponsor van het Rijksmuseum mogelijk heeft gemaakt dat het museum op openingsdag gratis toegankelijk is van 12 uur tot middernacht. Het Rijksmuseum  heropent op 13 april.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share