Geen categorie

Inbraak Museum van Bommel van Dam

0 0
Read Time:35 Second

Bij Museum van Bommel van Dam in Venlo is vanochtend ingebroken. Rond 5 uur forceerden onbekenden de voordeur en namen vervolgens vier kunstwerken mee. Dat meldt de Limburgse omroep L1.

Om welke werken het gaat, is nog niet bekend. Het museum houdt later vandaag een persconferentie. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844. Tips zijn ook anoniem welkom via 0800-7000.

Museum van Bommel van Dam is een museum voor moderne kunst. Momenteel zijn er twee tijdelijke tentoonstellingen te zien: een expositie met kunst uit de collectie van verzamelaar Theo Manders en een overzicht van het werk van de Limburgse kunstenares Marianne van der Heijden (1922-1998).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share