Geen categorie

Paul Huf Award voor Taiyo Onorato & Nico Krebs

0 0
Read Time:47 Second

Spins 1, 2012 © Taiyo Onorato & Nico Krebs.

De Foam Paul Huf Award 2013 gaat naar het Zwitserse fotografenduo Tayo Onorato & Nico Krebs  (1979). De prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een internationaal fotografietalent tot 35 jaar, bestaat uit een geldbedrag van 20.000 euro en een project in samenwerking met Foam.Het duo is unaniem gekozen uit 84 genomineerden afkomstig uit de hele wereld. “In het werk van het artistieke koppel Taiyo Onorato en Nico Krebs herkennen wij zowel een speelse als diepgaande omgang met thema’s die raken aan de essentie van de fotografie”, aldus de jury.

En juryvoorzitter Darius Himes zegt: “Als ware illusionisten die met opzet de grenzen van het medium tarten, betrekken Onorato en Krebs op bekwame wijze het publiek bij hun werk en brengen iets van de magie over die aan de basis ligt van het maken van fotografische beelden.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share