Geen categorie

Verdachten aangehouden na kunstroof hotel

0 0
Read Time:45 Second

De politie heeft zaterdagavond twee mannen aangehouden die probeerden schilderijen en een beeld te stelen uit een hotel in Deurne. Het gaat om een 36-jarige man uit Bakel en een 31-jarige Pool zonder vaste woon- en verblijfplaats.

Een medewerker van het hotel zag twee mannen aan beelden trekken die buiten staan. Even later zag hij de twee mannen binnenkomen via een nooduitgang. Buiten, naast de nooduitgang, stonden twee schilderijen tegen een gevel. De schilderijen zijn gemaakt door plaatselijke kunstenaars en hangen doorgaans in de expositieruimte van het hotel. Een van de verdachten werd door het personeel herkend omdat hij kort daarvoor had ingecheckt.

De medewerker belde de politie en die wist kort daarop de 36-jarige verdachte vlakbij het hotel aan te houden nadat deze probeerde weg te rijden. In het voertuig troffen agenten goederen uit het hotel aan, waaronder een beeldje. De tweede man werd iets later ingerekend.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share