Geen categorie

Orkest zoekt kunstenaar

0 0
Read Time:40 Second

Meestal krijgen musici na afloop van een klassiek concert een bosje bloemen, maar de NJO, de Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie pakt het tijdens de NJO Muziekzomer Gelderland in augustus anders aan. In plaats van een boeket krijgt iedere dirigent en solist een zeefdruk. De academie zoekt daarom nu een beeldend kunstenaar die speciaal voor dit evenement een werk maakt.

Op haar website vraagt ze Gelderse kunstenaars een nieuw werk in te zenden. Een jury kiest uit alle inzendingen een werk waarvan een zeefdruk wordt gemaakt, in een oplage van honderd. De winnende kunstenaar krijgt bovendien een bedrag van 1.500 euro.

Het is de tweede keer dat deelnemers aan de Muziekzomereen zeefdruk krijgen. Vorig jaar werd het werd het geschenk gemaakt door Marije van den Berg. Zij zit dit jaar in de jury.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share