Geen categorie

Expositie Brita Seifert

0 0
Read Time:33 Second

Brita Seifert, Salome.

Expositie kort

In een magisch realistische stijl schildert en tekent Brita Seifert (1963) portretten, landschappen en stillevens. De Limburgse Galerie Pictura wijdt vanaf komende zondag een expositie aan haar, met voornamelijk tekeningen.

De in Nederland woonachtige Duitse kunstenares wordt vooral geïnspireerd door muziek, reizen en persoonlijke ervaringen. Sinds 2000 ontwerpt ze haar werken digitaal, waarna ze ze  op doek uitwerkt. Voor de goede stofuitdrukking nodigt ze een model uit. In elk werk probeert zij een haar herkenbare emotie te verwerken.

Brita Seifert, 13 januari t/m 9 februari in Galerie Pictura, Aijenseweg 16B, Aijen (L)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share