Geen categorie

Museum Meermanno ontslaat derde van personeel

0 0
Read Time:37 Second

Foto: Museum Meermanno.

Museum Meermanno heeft wegens bezuinigingen per 1 januari een derde van zijn personeel moeten ontslaan. Dat maakte het museum vandaag bekend in een persbericht. Toch ziet het de toekomst positief tegemoet.

Het Haagse boekenmuseum heeft in 2012 bijna 25.000 bezoekers ontvangen. Dat betekent dat het zijn bezoekersaantal binnen drie jaar meer dan verdubbeld heeft. Ook realiseerde het museum een percentage van 24 procent aan eigen inkomsten. Dit is beduidend hoger dan de door het Ministerie van OCW voorgeschreven eis van 17,5 procent.

Ook in 2013 kan het publiek een aantrekkelijk programma verwachten, aldus het museum in het persbericht. “Museum Meermanno blijkt niet alleen levensvatbaar, het is en blijft springlevend!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share