Geen categorie

Politie onderzoekt kunstroof in Kunsthal

0 0
Read Time:44 Second

Politie Rotterdam-Rijnmond is een groot onderzoek begonnen naar de inbraak bij de Kunsthal in Rotterdam waarbij een aantal schilderijen is gestolen. Onder meer een werk van Matisse zou zijn buitgemaakt. De kunstroof vond plaats rond 3 uur afgelopen nacht.

De politie vraagt het publiek om hulp bij het onderzoek. Wie iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de Westzeedijk in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 oktober tussen 3.00 en 4.00 uur of andere nuttige informatie heeft, kan dit melden bij de politie via 0900-8844. Of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

De Kunsthal bestaat dit jaar twintig jaar en viert dat jubileum met verschillende tentoonstellingen, waaronder een expositie met werk uit de collectie van de Triton Foundation. De gestolen werken maakten deel uit van deze tentoonstelling. In verband met de diefstal is de Kunsthal vandaag gesloten voor het publiek.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share