Geen categorie

‘Onderzoekers ontdekken 100 Caravaggio’s’

0 0
Read Time:35 Second

Italiaanse kunsthistorici beweren honderd onbekende werken van Caravaggio te hebben ontdekt. Dit meldt de Britse krant The Telegraph. Als de tekeningen en schilderijen authentiek zijn, hebben ze een totale waarde van ongeveer 700 miljoen euro.

Caravaggio (1571-1610), De roeping van Mattheus, ca. 1599. Niet een van de gevonden werken.

De werken zijn aangetroffen in een Milanees kasteel en vertonen opvallend veel overeenkomsten met het bekende werk van de Italiaanse meester, aldus de historici. Het onderzoek naar de werken heeft twee jaar in beslag genomen en werd in het geheim uitgevoerd. Vandaag zullen ze hun bevindingen presenteren in een 600 pagina’s dik e-boek.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share