Geen categorie

Scheepvaartmuseum genomineerd voor Gouden A.A.P.

0 0
Read Time:30 Second

Het Scheepvaartmuseum is genomineerd voor de Amsterdamse Architectuur Prijs 2012. Architectuurcentrum Amsterdam (ARCAM) maakte vandaag bekend welke Amsterdamse gebouwen dit jaar meedingen naar de Gouden A.A.P.

ARCAM inventariseerde alle bouwprojecten die in 2011 binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam 
zijn opgeleverd. Daarvan werden er uiteindelijk 27 genomineerd. Volgens het architectuurcentrum zijn deze van een hoog architectonisch niveau. Daarbij werden verschillende criteria in acht genomen. Om genomineerd te worden, moest een gebouw in elk geval vernieuwend zijn en exemplarisch in z’n soort.

Het Scheepvaartmuseum werd begin oktober 2011 heropend na een vier jaar durende renovatie. Deze verbouwing heeft dus indruk gemaakt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share