Geen categorie

170 Hz mooiste filmposter

0 0
Read Time:44 Second

170 Hz van Shosho / Joost Hiensch en Susanne Keilhack. Fotografie: Rogier den Boer. Distributie: Cinéart.

De poster voor 170 Hz van Shosho / Joost Hiensch en Susanne Keilhack is het beste filmaffiche van dit jaar. Dat vindt althans het publiek dat de afgelopen weken online heeft gestemd op vijf genomineerde filmposters. Het affiche heeft de Cinema.nl Afficheprijs 2011 gewonnen.

De jury had de poster genomineerd omdat ze hem intrigerend vond, “al was het alleen maar door de kleurstelling en het lettergebruik. Het affiche onderscheidt zich daardoor meteen van het gros van het filmaffiche-aanbod. De koele, ingehouden typografie geeft de poster een smaakvolle, ja chique uitstraling.”

De winnaar werd gisteravond bekendgemaakt door jurylid Martin Koolhoven. De andere genomineerden waren Among Horses and Men, Code Blue, Majesteit en Sint.

Zie ook: Sint maakt kans op Afficheprijs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share