Geen categorie

Cathelijne Broers nieuwe directeur Nieuwe Kerk en Hermitage

0 0
Read Time:39 Second

Foto: Herman van Heusden.

Cathelijne Broers is benoemd tot directeur van De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam. Ze volgt per 1 november Ernst W. Veen op, die met pensioen gaat.

Sinds 2002 is Broers (1968) werkzaam bij De Nieuwe Kerk als adjunct-directeur. Deze functie vervult ze sinds 2003 ook voor de Hermitage Amsterdam. Zij begon haar carrière bij de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. Hierna werkte ze als secretaris van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Omroep Stichting.

De besturen van De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam zijn ervan overtuigd in Cathelijne Broers een juiste opvolger te hebben gevonden. “Wij krijgen met haar een ervaren en deskundige directeur met wie we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share