Geen categorie

Drie dagen A

0 0
Read Time:47 Second

Folkert de Jong, Infinite Silence, 2009. Galerie Fons Welters.

Amsterdam staat in het laatste weekend van november in het teken van kunst. Onder de noemer 3 Days of A presenteert de stad zich op 25, 26 en 27 november als kunststad. Diverse kunstinstellingen presenteren zich dan aan het internationale publiek.

Het evenement is een initiatief van Capital A, een samenwerkingsverband tussen de Rijksakademie, Galerie Fons Welters, Galerie Martin van Zomeren en drie Nederlandse particuliere verzamelaars. Hun doel is om Nederland één weekend per jaar centraal onder de aandacht te brengen van de internationale kunstliefhebber.

De eerste editie vindt plaats in Amsterdam. Fons Hof, directeur van Capital A en directeur van Art Rotterdam: “3 Days of A is voor de kunstliefhebber het moment om Amsterdam te bezoeken en kennis te maken met haar unieke identiteit als ontwikkelaar van nieuw talent”. Het volledige programma wordt gepresenteerd in september.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share