Geen categorie

SieboldHuis zoekt verzamelaars Hello Kitty

0 0
Read Time:39 Second

© 1976, 2011 Sanrio Co., ltd.

Japanmuseum SieboldHuis in Leiden is op zoek naar de grootste Hello Kitty-verzamelaar en -fan van Nederland. Van 10 september tot en met 18 november wijdt het museum namelijk een familietentoonstelling aan het beroemde witte Japanse poesje met de rode strik.

Verzamel jij alle T-shirts, haarspeldjes, tassen, potloden, paraplu’s en andere spulletjes met de beeltenis van Kitty? Volg je haar al sinds de jaren zeventig? Of vlieg je zelfs naar Japan voor Hello Kitty-artikelen? Mail dan vóór 31 juli een foto van jouw verzameling naar vandrunen@sieboldhuis.org of upload hem in de Flickr-groep hellokittyhelloholland. Deelnemers dingen mee om Hello Kitty in het echt te ontmoeten.

Zie ook: Hallo Kitty

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share