Geen categorie

Derde editie Museumnacht Leiden

0 0
Read Time:50 Second

De Egyptische tempel in het Rijksmuseum van Oudheden wordt morgenavond om 19.30 uur omgetoverd tot een veelkleurig lichtkasteel. Kunstenaarsgezelschap Mr. Beam opent daarmee officieel de derde editie van Museumnacht Leiden.

De Egyptische tempel in Rijksmuseum van Oudheden. Foto: Museumnacht Leiden.

Vanaf 20.00 uur is het vervolgens Night at the museum in de Leidse musea. Met onder meer survivalles, workshops salsa dansen en graffiti spuiten, rondleidingen langs nachtdieren en een anatomische les biedt het programma voor iedereen wel iets. En het weer lijkt vooralsnog ook zijn medewerking te verlenen.

Op www.museumnachtleiden.nl staat alle informatie over de kaartverkoop, de opening en het programma. Zaterdag 25 juni worden aan de deur nog passe-partouts verkocht. Beschik je over een iPhone of een Android-telefoon? Dan is er ook een gratis app met de nodige informatie. Je kunt deze downloaden op m.twoppy.com/mnl.

Museumnacht Leiden, zaterdag 25 juni, van 19.30-01.00 uur

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share