Geen categorie

Expositie vermeende dochter koning Albert II

0 0
Read Time:35 Second

Delphine Boël is een Belgische kunstenares, maar ze is waarschijnlijk bekender als de vermeende buitenechtelijke dochter van koning Albert II. Momenteel exposeert ze bij Kunsthandel Studio 2000 in Blaricum.

Delphine Boël (1968), Blabla tafel en stoelen (2011), messing.

In haar werk verwijst ze soms naar het Belgische koninklijk huis, bijvoorbeeld door het afbeelden van kronen en tronen. Ook de aandacht die ze van de (roddel)pers krijgt vanwege haar vermeende koninklijke afkomst heeft een plek in haar oeuvre. De term ‘blabla’ keert vaak terug in haar schilderijen en sculpturen. Ze heeft geen zin in nonsens, ofwel blabla.

Delphine Boël, t/m 7 mei bij Kunsthandel Studio 2000, Blaricum

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share