Geen categorie

Van Times Square naar Art Square

0 0
Read Time:51 Second

Als het aan de stichting Times Square to Art Square (TS2AS) ligt, wordt het beroemde Times Square in New York in 2012 omgetoverd tot één grote expositieruimte in de openlucht. Het eerste doel is inmiddels bereikt. Door middel van crowdfunding heeft de stichting de benodigde 10.000 dollar (en meer) bijeen gespaard.

Het ultieme doel van TS2AS is om alle reclameborden op Times Square in New York vervangen door kunst. Dit ambitieuze plan is een idee van de Nederlandse industrieel ontwerper Justus Bruns. Maar inmiddels zijn er beduidend meer mensen die het project een warm hart toedragen, getuige de succesvolle donatiecampagne. Een groot aantal particuliere donateurs steunde het plan financieel via de Amerikaanse donatiesite Kickstarter.

De komende tijd zal de stichting campagnes opzetten om de bekendheid en de steun voor het project te vergroten, met name in New York. Het team zal tevens een 3D model van Art Square ontwerpen en er komt een smartphone applicatie die een indruk geeft van hoe het er in 2012 uit kan zien.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share