Geen categorie

Reusachtige boekenkast in Utrecht

0 0
Read Time:56 Second
Detail uit muurschildering van Jan is de Man en Deef Feed.

In de Mimosastraat in Utrecht is een bijzondere boekenkast ‘ingericht’. Op een blinde muur bracht straatkunstenaar Jan is de Man een reusachtige schildering aan met daarop favoriete boeken van buurtbewoners.

Tekst en foto’s: Evert-Jan Pol

De kunstenaar deed een week over de creatie die hij gisteren afrondde. Gisteren rondde Jan is de Man de schildering af, die hij maakte in samenwerking met graffitikunstenaar Deef Feed. Hij noemt het kunstwerk zijn meest interactieve muurschildering tot nu toe.

“We hebben mensen uit de buurt gevraagd om hun meest dierbare boek in te leveren zodat we die konden verwerken in deze muurschildering”, schrijft de Utrechtse kunstenaar onder een post op zijn Instagramaccount.

Muurschildering van Jan is de Man en Deef Feed.
Detail uit muurschildering van Jan is de Man en Deef Feed.
Muurschildering van Jan is de Man en Deef Feed.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share