Geen categorie

Maritiem Museum houdt uitverkoop

0 0
Read Time:57 Second

Maritiem Museum Rotterdam houdt uitverkoop. Koopjesjagers kunnen zondag 18 november hun slag slaan bij de verkoop van rekwisieten en decorstukken van voormalige tentoonstellingen.

Foto: Maritiem Museum Rotterdam.

Voor wisselende tentoonstellingen maakt het Maritiem Museum veel gebruik van decorstukken en andere rekwisieten. Omdat er geen ruimte is die te bewaren, gaan ze in de uitverkoop. Met de opbrengst wil het museum restauratie van de collectie bekostigen.

Te koop zijn bijvoorbeeld vier levensgrote met pin-ups beschilderde panelen van Sex & the Sea, de tentoonstelling die het Maritiem Museum maakte met kunstenaars Peter Greenaway en Saskia Boddeke. In deze presentatie vertelden zeelieden hun intieme verhalen. Het aanbod bestaat verder uit onder meer wandklokken van Karlsson, modellen van vuurtorens, alsmede dubbele maritieme boeken en tijdschriften uit de museumbibliotheek.

Foto: Maritiem Museum Rotterdam.

Belangstellenden kunnen zondag 18 november terecht vanaf 11 uur. Het loont om vroeg op te staan, want dan is er de meeste keus. Maar ook voor diegene die geduld heeft is er voordeel: elk uur zal de prijs van de rekwisieten zakken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share