Geen categorie

Affordable Art Fair weer geopend

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

De Kromhouthal in Amsterdam is vanaf vandaag weer enkele dagen het juiste adres voor mensen die graag kunst in huis willen halen, maar geen tonnen op zak hebben. De prijzen op de Affordable Art Fair variëren van 100 tot 6.000 euro.

Affordable Art Fair Amsterdam.

De keuze voor het juiste kunstwerk is natuurlijk niet zomaar gemaakt, zelfs niet bij relatief lage prijzen. Nieuw dit jaar is daarom onder meer de Personal Shopper Service, die je voor 25 euro extra kunt inschakelen om een passend kunstwerk te vinden.

Je kunt je keuze natuurlijk ook (mede) laten bepalen door je kinderen. Die hebben tot de leeftijd van zestien jaar namelijk gratis toegang. Dat kinderen kijk op kunst kunnen hebben, bewijst de kinderjury van de Affordable Art Fair. Die gaat donderdag 2 en vrijdag 3 november op zoek naar zijn favorieten. De winnende kunstenaars krijgen de Kids Curated Awards uitgereikt.

De Affordable Art Fair is een initiatief van de Schot Will Ramsey. Deze wilde hedendaagse kunst voor iedereen bereikbaar maken. De eerste beurs vond plaats in 1999 en inmiddels zijn er beurzen in tien landen op drie continenten. De beurs in Amsterdam is alweer toe aan zijn twaalfde editie

Affordable Art Fair, t/m 5 november in de Kromhouthal, Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share