Geen categorie

Win een Van Gogh-fiets

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Nieuws

Vincent van Gogh is 125 jaar na zijn dood nog steeds overal. Op de tentoonstelling Vincent uit de doeken staat het Noordbrabants Museum daarbij stil. In de loop van volgende maand wordt die expositie uitgebreid met foto’s van (amateur)fotografen die de aanwezigheid van de kunstenaar in her dagelijks leven aantonen.

Sandwichbike Almond Blossom, Pedalfactory, Amsterdam.
Sandwichbike Almond Blossom, Pedalfactory, Amsterdam.

 

Het museum roept mensen op om te laten zien waar en hoe ze Vincent van Gogh in hun leven tegenkomen. Van straatnaambordjes tot carnavalskostuums en van eigen gemaakt werk tot muurschilderingen of huisdieren met één oor. Meedoen? Maak dan een foto van ‘jouw Vincent’ en post deze op de Facebookpagina van het museum.

Het museum selecteert tot 8 november de mooiste en leukste inzendingen. Deze krijgen een plek op de tentoonstelling. Bezoekers kunnen vervolgens hun stem uitbrengen op hun favoriete foto. De maker van de populairste inzending wint de Van Gogh Sandwichbike.

Deze fiets is bedacht door de Nederlandse ontwerper Basten Leijh en bestaat uit twee houten panelen. Voor de expositie selecteerde het museum een Sandwichbike bedrukt met de bekende amandelbloesem van Van Gogh.

Vincent uit de doeken, t/m 20 december 2015 in het Noordbrabants Museum, Den Bosch

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share