Geen categorie

Ai Weiwei gastredacteur Foam Magazine

0 0
Read Time:43 Second

Nieuws

Ai Weiwei (1957) is gastredacteur van het volgende nummer van Foam Magazine. De decembereditie staat geheel in het teken van vrijheid van meningsuiting onder toezicht. Ai zelf staat centraal.

Het magazine besteedt aandacht aan diverse projecten van Ai Weiwei, die allemaal te maken hebben met dit thema. Sinds zijn arrestatie in 2011 wordt de kunstenaar voortdurend in de gaten gehouden door de Chinese overheid.

Ai Weiwei. Foto: Ai Weiwei op Instagram.
Ai Weiwei. Foto: Ai Weiwei op Instagram.

Een van de hoofdstukken wordt ingeruimd voor de eindeloze stroom van foto’s die Ai op Instagram plaatste. Het is de eerste keer dat een publicatie stilstaat bij dit belangrijke onderdeel van Ais leven.

Foam Magazine is een internationaal fotografiemagazine dat drie keer per jaar verschijnt. Elke 288 pagina’s tellende uitgave heeft één bepaald thema. Het blad is een uitgave van fotografiemuseum Foam.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share