Geen categorie

Fotobeurs toont nooit eerder getoonde foto’s

0 0
Read Time:45 Second

Nieuws

De Unseen Photo Fair in Amsterdam toont dit jaar foto’s die nog nooit eerder te zien waren, niet in musea, en ook niet in de deelnemende galeries of online. Meer dan 60 werken en series beleven hun wereldwijde première op het Westergasfabriekterrein.

Opbouw van Unseen 2014. Foto: Dimer van Santen.

 

Ook nieuw is de focus op beginnend verzamelen. Op een aparte, gratis toegankelijke tentoonstelling wordt de Unseen Collection gepresenteerd, een verzameling van ongeveer zeventig foto’s met een prijs onder de 1000 euro. Met de Unseen Collection hoopt Unseen een groter publiek te interesseren voor hedendaagse fotografie.

De Unseen Photo Fair, mede georganiseerd door fotografiemuseum Foam, beleeft dit jaar zijn derde editie. Vorig jaar trok de beurs meer dan 24.000 bezoekers.

Unseen Photo Fair, 18 t/m 21 september in de Westergasfabriek, Klönneplein 1, Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share