Geen categorie

Dalí ontwaakt in het museum

0 0
Read Time:48 Second

Nieuws

Campagnebeeld Zie Dali.

Salvador Dalí ontwaakt in het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen voor de ogen van het publiek. Vervolgens neemt hij de toeschouwer mee in zijn verrassende en absurde wereld. Dit is het gegeven van de surrealistische theatervoorstelling Zie Dali die op 11 september haar première beleeft in het museum.

Na het succes van de voorstelling Drama achter de gevel vormt het Noordelijk Scheepvaartmuseum andermaal het historische decor van een voorstelling. Het gebouw is onderdeel van het toneelstuk.

Vorig jaar schreef Don Duyns het toneelstuk Dali, of: hoe word ik beroemd? Eva Pantelakis bewerkte het voor Stichting Metafor tot Zie Dali. Zij nam ook de regie in handen. De rollen worden gespeeld door Fred Rutting, Frank Odijk, Henrieke Louwrink en Astrid Warntjes. De voorstelling wordt na de première in het Noordelijk Scheepvaartmuseum tot en met april 2015 opgevoerd in diverse musea in de provincie Groningen. Kaartjes kosten € 8,50.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share