Geen categorie

Rem Koolhaas ontwerpt museum Miami

0 0
Read Time:35 Second

Nieuws

Rem Koolhaas tekent voor het ontwerp van een nieuw museum in Miami Beach. Het moeten worden geopend in 2015. Dat meldt The Art Newspaper.

Het ontwerp van Rem Koolhaas.

Het is onderdeel van een 750 miljoen dollar kostend bouwproject dat bestaat uit zes blokken. Het wordt ontwikkeld door de Argentijn Alan Faena, die zijn naam leent aan het kunstcentrum, dat daardoor het Faena Arts Center zal gaan heten.

Het Faena Arts Center zal een soortgelijk programma hebben als een museum met dezelfde naam dat Faena eerder ontwikkelde in Buenos Aires. Dat toont hedendaagse kunst en wijdde exposities aan onder anderen Ernesto Neto en Franz Ackermann.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share