Geen categorie

Portretten en dure auto’s

0 0
Read Time:50 Second

Expositie

Wie weleens over de A2 rijdt van Amsterdam naar Utrecht heeft ongetwijfeld de bijzondere showroom van Louwman Exclusive Cars (voorheen Hessing) gezien. Sinds afgelopen mei krijgen de exclusieve auto’s geregeld gezelschap van kunstwerken. Op dit moment exposeert Peter Donkersloot (1959) er een serie schilderijen.

Portretten van Sophia Loren van Peter Donkersloot, met op de voorgrond een Chevrolet Corvette C1.

Vanaf hun portretten kijken filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren en Brigitte Bardot uit op Maserati’s, Bentleys, Lamborghini’s en andere luxe auto’s. Ook Elvis Presley, David Bowie, Mohammed Ali en andere beroemdheden hebben een plekje tussen de auto’s. Zelfs koningin Máxima is aanwezig in portretvorm.

Wie de showroom bezoekt met de intentie een auto aan te schaffen, kan direct een bijpassend schilderij meenemen. Ze zijn namelijk te koop.

De expositie van Peter Donkersloot in de showroom van Louwman Exclusive Cars (Proostwetering 43 Utrecht) duurt nog tot en met 30 november.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share