Geen categorie

Asterix en het Stripmuseum

0 0
Read Time:41 Second

Buste van Ceasar, zoals getekend door Albert Uderzo.

Nieuws

Het Nederlands Stripmuseum in Groningen bereidt zich voor op een invasie door Galliërs. Asterix, Obelix en hun dorpsgenoten laten van 14 augustus tot en met 3 november van zich horen op een nieuwe tentoonstelling. Asterix & Obelix met de Franse slag was eerder te zien in Frankrijk.

De expositie vindt plaats in het jaar dat er eindelijk weer een nieuw Asterix-album wordt verwacht. Asterix en de Picten, het eerste verhaal dat niet door Albert Uderzo is getekend, is vanaf 24 oktober verkrijgbaar.

Op dit moment is in het Nederlands Stripmuseum nog de tentoonstelling Daar komen de Russen  te zien. Deze gaat in op politieke en maatschappelijk onderwerpen in Rusland en duurt tot en met 31 augustus.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share