Geen categorie

Sculpture Link Knokke beleeft 20ste editie

0 0
Read Time:35 Second

Beeld van Johan Baudart.

Wie de komende weken het strand van Knokke bezoekt, zal behalve zee ook veel beelden zien. De dertig sculpturen vormen samen Sculpture Link Knokke. De twintigste editie van deze beeldenroute is vandaag van start gegaan.

De beelden zijn gemaakt door drie kunstenaars: Johan Baudart; Jean-François Jans en Giovanni Gelmi. Allen werken ze met metaal, maar ze bewerken dit op uiteenlopende manieren.

Sculpture Link Knokke duurt tot en met 18 augustus en de route loopt van vindt plaats van de Zeedijk vanuit het Zoute en Duinbergen langs Hotel La Réserve rond het Zegemeer naar het CC Scharpoord park in het Belgische Knokke.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share