Geen categorie

Mode als vorm van communicatie

0 0
Read Time:38 Second

Foto: MOTI.

MOTI (voorheen Graphic Design Museum) in Breda presenteert voor het eerst een tentoonstelling over mode. Vandaag opent daar Couture Graphique, over de relatie tussen mode en grafische vormgeving.

De relatie tussen grafisch ontwerp en mode ontstond in de jaren twintig van de vorige eeuw met de ontwerpen van Sonia Delaunay. En in de laatste decennia zijn prints, patronen en andere grafische elementen steeds invloedrijker geworden in kleding.

De expositie besteedt aandacht aan de communicatieve en decoratieve aspecten van kleding en accessoires, als vorm van communicatie. Er zijn stukken te zien van ontwerpers en modehuizen als Viktor & Rolf, Chanel, Louis Vuitton en Bas Kosters.

Couture Graphique, t/m 8 augustus in MOTI, Breda

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share